Extra Service

Wij waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en koesteren de relatie die wij met hen opbouwen. Vaste klanten (klanten die het terugkerend onderhoud bij ons laten verrichten) bieden wij extra service.

SMS/ E-mail Service

U ontvangt een vrijblijvend sms of email wanneer uw auto een periodieke onderhoudsbeurt nodig heeft en/of APK gekeurd dient te worden. Voor deze service kunt u zich per email aanmelden en is geheel kosteloos. Vermeld in de email uw naam en het telefoonnummer waarop u de berichten wilt ontvangen.

Schade / glasherstel

Om onze vaste klanten een totaalservice aan te bieden, werken wij samen met een Eurogarant schade bedrijf dat aangesloten is bij de Focwa (ISO gecertificeerd). Ook voor het herstellen van “sterretjes” of het vervangen van een ruit hebben wij professionele partners. Bij schade kan de hersteltaxatie worden opgemaakt voor de verzekeraar en het contact met hen kan door ons onderhouden worden.

Gratis Vervangende Auto

Indien uw auto voor onderhoud gebracht moet worden is het mogelijk om een vervangende auto mee te krijgen. Deze zijn voor vaste klanten gratis. De brandstof en bekeuringen zijn voor uw eigen rekening.Natuurlijk zijn onze auto’s goed verzekerd. Een aansprakelijkheidsschade aan onze leenauto’s
verloopt echter via uw eigen verzekeraar. De meeste verzekeraars dekken deze schades automatisch.
Als uw verzekeraar dit niet dekt, verzoeken wij u vriendelijk dit van te voren te melden zodat wij een
contract met u kunnen afsluiten. Voor schades rekenen wij een eigen risico van Eur 300,-.

Inbouwapparatuur

Een iPod aansluiting in de auto, parkeersensoren op de auto, een autoradio of carkit inbouwen? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij kunnen deze service voor u veelal op locatie uitvoeren.

Wasservice

Uw auto wordt bij iedere grote beurt gratis gewassen.

Geef een reactie