ONDERHOUD

APK

Komt de APK keuring er weer aan? Wij hebben erkende APK keurmeesters in dienst die uw auto jaarlijks keuren en grondig nakijken. Ook kunt u zich aanmelden voor een vrijblijvende e-mail herinnering wanneer uw auto weer gekeurd moet worden.

ONDERHOUD

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw auto, is regelmatig onderhoud het belangrijkst. Uw auto wordt bij iedere onderhoudsbeurt grondig gecontroleerd. In overleg wordt de noodzakelijke reparatie uitgevoerd zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij maken gebruik van hoogwaardige onderdelen die duurzaamheid garanderen. Bij een grote onderhoudsbeurt haalt u uw auto weer fris gewassen op.

BANDEN

Gladde banden? Wij leveren banden die bij uw auto en de rij-omstandigheden passen. Dit draagt bij aan de veiligheid van uw auto en aan het rijcomfort. Tevens dragen wij zorg voor de opslag van zomer- en winterbanden.

AIRCO VULLEN

Wordt uw airco niet meer koud of slaat de condens steeds toe op uw ramen? Wij zijn een f-gas gecertificeerd autobedrijf. Dit houdt in dat wij de verplichte certificering hebben voor het onderhouden en vullen van aircosystemen.

Schade/glasherstel

Wij werken samen met een Eurogarant schade bedrijf dat aangesloten is bij de Focwa (ISO gecertificeerd). Kleine deukjes kunnen worden uitgedeukt. Ook voor het herstellen van “sterretjes” of het vervangen van een ruit hebben wij professionele partners. Bij schade kan de hersteltaxatie worden opgemaakt voor de verzekeraar.

Inbouwapparatuur

Een wifi-spot in de auto, parkeersensoren of carkit inbouwen? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij kunnen deze service veelal op locatie uitvoeren.

CONTACT

Telefoonnummer : 0297-268685

Email : info@dickvanmaanen.nl

Adres : Genieweg 43, 3641 RH Mijdrecht

Openingstijden

Ma    08:30 – 18:00
Di      08:30 – 18:00
Wo    08:30 – 18:00
Do     08:30 – 18:00
Vrij    08:30 – 18:00
Zat    09:00 – 16:00
Zon          Gesloten