SERVICE

Persoonlijk

Wij zijn een klein familiebedrijf  waar persoonlijke service voorop staat. U heeft één vast aanspreekpunt die u en de onderhoudsgeschiedenis van uw auto kent. Bij de aanschaf en het onderhouden van een auto, inventariseren we samen wat voor u belangrijk is. 

Maatwerk

De aanschaf van een auto is een forse investering. U wilt het liefst voor een lange tijd comfortabel rijden. De auto moet passen bij uw persoonlijke situatie en wensen. Zo zal de één comfort of ruimte belangrijk vinden en de ander de uitstraling of pk’s. Wij adviseren u op maat en kopen auto’s in bij betrouwbare partners zodat u veel rijplezier zal ervaren. 

Kwaliteit

Bij ons betekent kwaliteit voornamelijk veiligheid en duurzaamheid. De auto wordt nauwkeurig gerepareerd en gecontroleerd alvorens deze de garage verlaat. Wij maken gebruik van hoogwaardige onderdelen die duurzaamheid garanderen.

Gratis Leenauto

Wanneer u uw auto voor onderhoud brengt, kunt u een vervangende auto meekrijgen. Wel zo makkelijk! Deze service is voor vaste klanten gratis. De brandstof en bekeuringen zijn voor eigen rekening. Natuurlijk zijn onze auto’s goed verzekerd. Een aansprakelijkheidsschade aan onze leenauto’s verloopt via uw eigen verzekeraar. De meeste verzekeraars dekken deze schades automatisch. Als uw verzekeraar dit niet dekt, verzoeken wij u dit van te voren te melden. Voor schades rekenen wij een eigen risico van Eur 300,-.

CONTACT

Telefoonnummer : 0297-268685

Email : info@dickvanmaanen.nl

Adres : Genieweg 43, 3641 RH Mijdrecht

Openingstijden

Ma    08:30 – 18:00
Di      08:30 – 18:00
Wo    08:30 – 18:00
Do     08:30 – 18:00
Vrij    08:30 – 18:00
Zat    09:00 – 16:00
Zon          Gesloten